Benvinguts a Cosesdecasa.com !

Benvinguts a Coses de Casa. Des de 1972, Estem situats al Cor de Barcelona, concretament a la plaça de Sant Josep Oriol - número 5, al districte de Ciutat Vella.

La nostra filosofia de treball , és el mètode artesanal al que durant anys hem confiat i seguim confiant. Treballem per aparticulars i oferim una àmplia Gamma de roba de llar, cortines, coixins, cobrellits, patchwork, teles provençals, complements de cuina, complements de bany, complements de viatges, complements Infantils i articles de regal d'alta qualitat. Les nostres instal·lacions la nostra empresa compta amb les instal·lacions adequades i tecnologies més actuals per oferir productes d'alta qualitat .

Comptem amb un equip de professionals experimentats, que ens permet oferir el millor servei adaptant-nos sempre a les necessitats particulars dels nostres clients. A més, comptem amb el un potencial creatiu propi, Productes exclusius i originals.

COSES DE CASA disposa de productes (càlids, pràctics, exclusius, de qualitat...) Una botiga-llar (perquè vegi l'efecte com si estigués a casa...)

I, si s'ens consulta, el consell de l'experiència.
Els Nostres Clients: l'elecció final!

 Atenció al client